tisdag

Hej bloggäääN.
Gud vilken dålig bloggare jag är. Jag skriver ju aldrig typ. Ojojoj. I lördags var jag i alla fall och bowlade + åt middag med tre av mina kära vänner. Emma, Ida och Tildis. Det var mycket roligt. Jag fyllde också år kan jag ju påpeka, fast det visste ni nog redan.

Idag har jag varit på skolan och haft två lektioner. Engelska och Matte. Vi fick tillbaka våra matteprov, och jag fick G. Haha. Jippiekajej. Det gjorde min dag. Sedan efter skolan gick jag på stan med Johanna, och jag köpte en bok. Och inte vilken bok som hellst. Utan fjärde och sista boken i Twilight-serien (så du får köpa något annat Matilda, haha). Jag ska läsa lite ikväll tror jag. Hihi.

Nu ska jag fortsätta kolla på idol! Jag skriver nog mer senare. Puss

Atlas


I love you


Min dag

Idag är det min dag! Wiho. Kvällen ska spenderas med min familj och Emma, Tildis och Ida. Det blir nog finemang. Puss på er.

Crybaby

MEN WHATTAFUCK. NU GRINAR JAG IGEN....

men suck

Jag sitter just nu och kollar på idol, och alldeles nyss åkte Alexander ut. Ush. Jag sitter och grinar just nu. Jag gillade ju han asmycket. Och så blir jag så irriterad när juryn också säger att dom älskar honom, och att han måste komma tillbaka nästa år. Varför inte bara ta med honom nu om dom gillar han så mycket?! :'(

so many stories

Nu har jag kommit hem från ridningen, ätit två mackor och duschat. Hehe. Det gick inte så bra att rida idag. Affe var först väldigt lat, och sedan tyckte han att det var mycket jobbigt att korta sig. då blev jag lite arg på honom, och då blev han mycket arg på mig. Sparkade bakut lite och så. Menmen. Bara att hoppas att det går bättre nästa gång (Suck. Jag säger så varje gång typ).

Nu ska jag välja ut vad jag ska ha på mig imorgon och sedan läsa lite. Vi hörs! Puss

Im singing a song


Bilden är från fotolektionen idag.

Hej bloggen.
Nu har jag kommit hem från skolan och sitter och kollar på top model. Jag väntar också lite smått på att Emma ska ringa mig, för jag ska iväg till henne innan vi ska till stallet och rida. Eller jag tror det iaf... Nej, nu ska jag fortsätta vänta, haha. Jag skriver mer efter jag kommit hem från stallet. Puss

even the wrong words seem to rhyme

Hello sunshine's. Hur är läget? Med mig är det bara bra. Dock försov jag mig imorse, så det blev en ganska stressig morgon. Men som tur är kom jag bara ca en halvtimme försent. Och farligt är det ju inte. Frukosten bestod föresten av en smoothie to take away, hehe. Det var mycket gott.
Nu ska jag jobba lite. Jag har ju faktiskt lektion.

Eller nej, nu blev det rast, haha. Men skit samma. BYEEE

The one and only Harry Potter


always and forever

Hej bloggen.
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag skrev ett långt inlägg igår, men självklart försvann det. Jaja. Thats life. Idag är jag sjukling, men måste in till skolan senare endå, för vi ska spela in våran musikvideo. Jag är inte taggad alls kan jag erkänna. Menmen, vi måste spela in idag.

Senare ska jag kanske iväg och rida, det beror på hur jag mår. Men om jag endå är uppe och springer på skolan kan jag nog likagärna åka iväg och rida också. Det är lite roligare, hehe... Nej nu ska jag bestämma vad jag ska ha för kläder på mig. Puss på er.

Föresten, bli medlem på denna sida. Sjukt bra sida för gratissaker. Om du värvar EN person får du 200 poäng, och du behöver bara 350 poäng för att få en biobiljett! Hur bra är inte det ;)?

One tree hill



Världens finaste par. Nathan och Haley.


Hello sunshines. Nu har jag kommit hem från stan, och jag fick endel saker med mig. Ett par spetstights, ett par vanliga tights, en tisha och hårprodukten dust it. Sedan åt vi på donken också, för Matilda och Linus var så sugna på att äta där, haha. Själv tog jag en cesarsallad.

Det blir ingen bio ikväll, för varken jag eller Matilda hade någon lust helt enkelt. Istället ska jag sitta hemma och gosa ner mig i våran nya, väääldigt sköna soffa. Jag hade också tänkt att kolla på one tree hill och äta nått mumsigt. Det låter inte så illa va?


Lite småsjuk

Godmorgon!
Idag mår jag lite sisådära. Jag har ont i huvudet och ont i halsen. Icke bra. Menmen, bara att härda, för jag ska strax iväg till stan med Matilda och Linus. Sedan ikväll ska vi på bio också. Det ska bli roligt!

Nu måste jag ta på mig kläder. Puss


Grattis

Hej bloggen.
Idag är det ingen vanlig dag, utan det är Matildas födelsedag. Hon är en utav mina bästa vänner i hela världen, och jag är så glad att jag har henne i mitt liv. Så nu gott folk tycker jag att ni kan skriva grattis till henne!


Shoes

Nu har jag kommit hem från stan, och jag fick ett par skor med mig hem. Thank god. Dom är svarta med snörning. Det är också en liten kilklack. Jag gillar dom jättemycket. 600 kronor gick dom loss på, vilket är helt okej enligt mig.

Ursäkta för den dåliga bilden, men kameran ville inte riktigt funka idag. Skorna är också mycketmycket snyggare i verkligheten. Nu ska jag kolla på top model. Vi hörs!


Baby Petra



Visst var jag snygg som liten? Hihi.


Idag ska jag iväg med mamma och handla skor. Eller jag ska leta efter ett par iaf, sedan får jag se om jag hittar några. Hoppas det. Nu ska jag fixa iordning mig. Puss


Jag och Matilda på fotolektionen


You make me feel good

Hej snyggingar.
Jag kom nyss hem från stallet (eller jag har duschat också). Affe var hur fin som hellst idag. Jag är skitnöjd! ... Öhh, mer än så behöver jag väll inte säga? Haha.
Tidigare idag har jag varit på skolan med mina underbara bruds. Jag har också ätit tårta och dampat lite med Emma på stallet. As usual då, haha.

Nu har jag inte tid att skriva mer, för jag måste plugga lite matte. Det är matteprov imorgon. Suck. Jag kan verkligen ingenting..

Min kära klass

Vi håller ju på att spela in musikvideos på skolan, och här är några killar i min klass och deras video. Den är så jävla bra. Se och njut. Hahaha.



Dagens (lista)

Dagens

Frisyr: Upsatt i boll
Smink: Mascara och puderfoundation
Klädsel: I början på dagen hade jag mjukiskläder, men bytte senare om till beiga chinos, vitt ribbat linne och rosa-röd kofta
Bästa: Fortfarande att hotellet blivit sålt. Thank goooood.
Planer: Kolla på "vem kan slå Filip och Fredrik"
Vill ha i allmänhet: En semester till USA snarast
Materiella vill ha:
Kläder i massor!
Beroende: Smoothie
Bottennapp: Att jag mamma hade så bråttom på stan idag att jag inte hann kolla ordentligt på skor. Efter det var jag pissed off ett bra tag
Längtan: Tills jag får komma bort från Sverige.
Inspiration: Alla bloggar jag läser. Jag är så tacksam för att dom finns. Där kan man hitta inspiration varje dag. Puss
Mående: Livet är på topp just nu

Time isnt healing



Jag hittade en klocka idag, i garaget, haha. Den låg bland massa saker som skulle slängas, men icke sa jag då. Jag ville ju behålla den. Så nu har jag mitt alldeles egna klock-halsband. Hehe.

I want to be with you

Godmorgon! ...  (ser på klockan. den är 11:24) Eller jag kanske ska säga gog middag.
Idag börjar jag skolan halv ett, och har då bara en lektion, matte. Det ska bli hur kul som hellst. Alla som känner mig vet ju att matte är mitt favoritämne. He he he. Rolig_och_buzig_girl_91.

Efter skolan ska jag iväg med min mamma och shoppa. Jag (mamma) ska köpa ett par skor, då jag verkligen behöver det. Sedan kanske det blir något mer köpt också, vad vet jag. Nej, nu ska jag göra en smoothie. Puss på er.


Horsie


I dare you ..

Måste bara få skriva av mig lite snabbt... YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES. FAN VAD BRA! DETTA GJORDE HELT KLART MIN DAG, OCH KANSKE TILL OCH MED HELA VECKAN?! JIPPIEEEEE.

Clémence Poésy


En lista

Hur och vart vill du bo i framtiden: En lägenhet i kalifornien, nära stranden. Eller en lägenhet i London. Jag vet inte riktigt vilket av dom jag vill. Haha. Gärna båda två. Ett krav är iaf att lägenheten ska vara ganska stor, öppen, ljus och många stora fönster. Sedan måste den vara fräsh också. Såklart.
Brukar du komma i tid: Ja det brukar jag. Förut gjorde jag aldrig det, men jag har blivit mycket bättre nu.
Har du bra kondition: Haha nej. Det kan jag inte påstå.
Hur lång är du: 173cm tror jag
Hur känner du dig just nu: Glad men lite smått trött
Kan du laga mat: Nje. Jag kan laga endel lätta maträtter, men inte mer än så.
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag går andra året på gymnasiet
Vad har du på dig: Tights och en röd rutig skorta
Vilket är ditt senaste inköp: Hm. En flaska saft. Hehe.
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Kan du tänka dig att göra skönhetsoperationer i framtiden: Ja kanske det. Eller jag vet inte .. Det beror på
Är du morgonpigg: Nej det är jag verkligen inte
Stjärntecken: Våg
Alkoholhaltig favoritdricka: Hm. Drinken sex on the beach kanske
Vilka språk kan du prata:  Svenska, engelska och lite spanska
När fikade du senast: Jag vet inte riktigt.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Inte ge dig även fast du har fel! Haha. Hate it.
Jag får ont i magen: .. Ibland

Oh baby it is a wild world

Hej mina små sockersmulor. (HAHA)
Jag måste berätta en sak som hände mig inatt. Jag grät sjukt mycket för att jag var arg. Jag var arg på en person jag inte känner. En person som inte ens finns i verkligheten. Har det någonsin hänt er? Haha. Nej jag skulle inte tro det. Menmen. Såhär var det. Jag satt och läste Eclipse och jag blev så arg och besviken på en person i boken att jag började gråta. Sedan började jag tycka synd om en annan person i boken, så då grät jag ännu mer. Jag satt där i mer än en kvart och lipade. Och då var klockan ca halv två, men jag kunde inte sova, jag var tvungen att fortsätta läsa tills det hände nått bra i boken, för annars skulle jag inte kunna sova. Och vet ni? Jag slutade läsa halv fyra, och då var boken utläst. Jag har inte så mycket bra att säga om den... Eller jo, första halvan av boken var skitbra. Men resten var inte bra alls. Jag är så besviken. Det hände saker som jag verkligen inte ville skulle hända. Saker som ändrar vad jag tycker om en person och jag önskar verkligen att jag inte läst det, för jag vill tycka som jag tyckte förut. Men det kan jag icke. Tyvärr.. Jaja. Det är väll bara att skynda vidare till nästa bok i serien och hoppas på att den är bättre.

Och nej, det är verkligen inte själva boken som är dålig, utan den är skitbra, men det är själva sakerna som händer i den som jag inte gillar. Det är sakerna som händer som jag blir besviken på.

En liten lista

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?
"slow". Haha. Bara ett enda ord på den raden. Ordet är förövrigt från boken Eclipse.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Kameran

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Top model

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
Sju kanske... Nehe, den var visst kvart över, haha.

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Folk som pratar på top model.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Gick från bilen till huset.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Top model

8. Vad har du på dig?
Rosa sidenpants och ett vitt linne. Runt mig har jag en filk också.

9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?

Jag kommer inte ihåg vad jag drömde inatt. Jag brukar faktiskt komma ihåg mina drömmar, men icke idag.

10. När skrattade du senast?
För några minuter sen kanske.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Ett fönster (hehe), en stor pussmun och en stor tavla.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja, jag kollade mig i spegeln nyss, hehe... Nej, allvarligt nu. Jag vet inte.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Jag gillar listor så, den är väll rolig

14. Vilken var den senaste film du såg?
Mean girls. Igår

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Två lägenheter i Usa (en i LA och en i NY), en lägenhet i London, massor med kläder/skor och presenter till alla mina vänner och min familj. Sedan skulle jag nog köpa en väldigt bra kamera också.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Hm. Jag har sovit en natt på en bänk på en flygplats. Haha. Det var ... en upplevelse.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Gud. Jag vet inte. Det finns så mycket jag vill ändra. Och jag kanske låter lite självisk nu, men whattafuck. Jag skulle ändra så att alla personer jag håller kär skulle leva ett bra och friskt liv.

18. Tycker du om att dansa?
Ja, de gör jag. Men mera oseriös dans liksom.

19. George Bush?
Orkar inte bry mig.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Oj gud. Det ändras hela tiden. Men jag gillar unika amerkanska namn. Så något i den stilen.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Japp, jag ska bo utomlands när jag gått ur skolan.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
I have been waiting you sexbomb. Haha. Nej, men jag vet inte.


Dagens

Jag tänkte bjuda på en dagens för första gången. Och vilken dagens också! Skitsnygga kläder ju. Ni vill bara springa iväg och köpa dom direkt va? Jaa, jag förstår det. Hehe. Nej, nu ska jag kolla på top model och äta choklad. Ha en bra kväll. Puss



Skins


Fullt upp

Hej snyggingar.
Förlåt för att jag aldrig skriver! Men jag hinner nästan aldrig, och när jag väl hinner så orkar jag inte. Menmen. Igår var jag på "fjortiskväll" hos Malin. Där var min kära Buffran, Malin N, Malin S, Tove, Fanny och såklart Malin the host. Vi kollade på film, åt pizza, åt godis, spelade nått roligt tjejspel, körde snurra flaskan och sådana saker. Det var skitkul. Jag lägger in bilder här på bloggen senare, när kameran har laddats klart.

Idag har jag hjälpt till med att städa ut huset i Kramfors. Jag har nog aldrig sett det så rent, haha. Det kommer nog också vara värt dom där timmarna av städning senare när hotellet blir sålt... Sedan efter vi städat klart så åkte jag, Jocke och Johanna till Sundsvall och här ska vi tillbringa kvällen/natten ensama. Vi ska iväg och äta på resturang och allt. Mycket skönt :)

Nu ska jag kolla på skins. Vi hörs. Puss

then that word grew louder and louder

Hej bloggen. Förlåt för denna dåliga uppdatering! Men mitt liv är så stressigt just nu, haha. Idag har jag varit i skolan, men efter lunch ville min vän Emma att jag skulle vara med henne. så jag stack hem till henne och struntade i resten av dagen. Shiet. Vilken gangstah jag är. Men vi ville ju vara tillsammans och fira att vi lever :):) Jorden gick inte under idag.

Efter ett tag hemma hos Emma så åkte vi till stallet och red. Jag red på Atlas, eller Affe som man också kan säga. Det gick sådära. Han var fin i uppvärmningen, men när vi väl hoppade så gick det inte så bra. Vi kom fel på många hinder, men snäll som han är försöker han endå. Världens sötaste Atlas :) Sedan efter ridningen åkte jag hem och duschade/åt och nu sitter jag här. Nästan redo för sängen. Först ska jag bara välja ut lite småsaker jag ska ha på mig imorgon, då vi ska klä ut oss till hårrockare i klassen (det är brännbollstunering). Haha. Det blir nog kul. Neeej, nu måste jag gå. Godnatt. Puss på er.

Vacker låt

Jag måste bara lägga in denna underbara låt. Den är från filmen Narnia and prince Caspian och det är Regina Spektor som sjunger. Lyssna och njut.


no need to say goodbye

Hej gobitar!
Jag kom nyss hem från skolan. Vi har haft idrott och multimedia. På idrotten hade vi brännboll och på multimedian jobbade vi med våran musikvideo. Den kommer nog bli kanoners, haha. Jusste, vi hade ett snabbt mentorsamtal också. Vi fick reda på att det är friluftsdag (brännbollstunering) på torsdag. Vi ska också klä ut oss. Emo/hårdrockare ska vi vara, haha. Det kommer nog bli skitkul. Jag älskar att klä ut mig.

Snart ska jag kolla på top model, sedan ska jag iväg och rida. Vi hörs. Puss på er.

Narnia

Jag funderar att försöka mig på att läsa Narnia-böckerna. Jag är egentligen inte ett så stort fan av fantasy, utan det är bara Harry Potter och Twilight-böckerna som fallit mig i smaken under just kategorin fantasy. Men igår då jag kollade på Narnia 2 (förlåt Johanna, jag såg på den utan dig. Men jag vill gärna kolla på den med dig endå om du vill?!) och jag blev sugen på att läsa den boken. Och den som kommer efter. Bara för att se vad som händer efter. Haha. Men jag får se. Jag läser ju Eclipse nu, och borde egentligen läsa boken som vi ska läsa på svenskan. Men jag orkar inte... Nej, nu ska jag göra mig själv en smoothie och kolla på film. Puss


It started out as a feeling


Hej bloggen. Nu har jag nyss kommit hem från Matilda, där jag spenderat natten. Det var mycket trevligt. Vi kollade på film, Åt mat och chips och knäppte lite bilder nere vid vattnet.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och äta tacos med min familj. Det kommer nog blir en bra kväll. Nu ska jag kolla på film med min lillasyster. Puss på er.

Let me take you on the ride of your life

Hoppas hoppas hoppas. Så här mycket har jag nog aldrig velat att nått ska ske på väldigt många år. Eller jag vet inte om jag någonsin har velat nått så mycket. Så snällasnällasnälla gud.

you wouldn't say so if you were me


Subway

Hej bloggen.
Nu har jag nyss kommit hem från stan. Jag var där med min kära mamma och min .. kära bror. Mamma beställde klipptid och sedan åt vi på subway. Jag skulle också låna böcker till nypan, men dom fanns icke på bibblan. Eller tvåan skulle finnas, men jag hittade den inte någonstans, fast jag letade.

När jag skulle gå tillbaka till bilen så träffade jag my lovergirl Matilda också. Som jag förövrigt ska spendera min kväll hemma hos. Det blir nog mycket trevligt.

Nu ska jag lyssna på musik och bara vara ett tag. Ha en underbar lördag. Puss

Sjukt trött


Hej snyggingar.
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men jag har aldrig tid eller ork till att blogga. Jag bara springer omkring och gör saker nästan hela tiden, och när jag inte gör något så är jag trött och sover, haha. Jag springer och sover. Dag ut och dag in. Jaja. Idag har vi haft två lektioner i skolan. Engelska och foto. I love both. Sedan hade vi skolfoto också. Alla mina kära klasskamrater var så fina så. Sedan efter skolan så gick jag och mötte lillnypan vid bussen och har sedan varit med henne från dess till nu. Vi har ätit hamburgare och ben and jerrys. Sedan har vi också kollat på film. Bring it on och Linas kvällsbok. Nej nu tror jag att jag ska sova faktiskt. Jag är så himla trött. Jag ska bara passa på att säga att bilden ovan är knäppt av mig idag på fotolektionen.

Feeling sick

Hej snyggingar.
Hoppas ni mår bra. Jag mår sådära. Jag har ont i kroppen sedan jag ramlade av igår, jag är väldigt trött och känner mig lite "febrig". Men mer än så blir det nog inte.

Nu ska jag kolla på top model. Jag skriver mer ikväll. Puss

Bilden är på tre skådespelare från den kommande twilight-fimen. I hope you like it.



Utmaning

Kan också passa på att säga att jag ska göra din utmaning matilda, men jag gör den imorgon. Jag är för trött ikväll, haha.


I dare you to move

Hej bloggen.
Denna dag har varit ganska så najs (som dom säger i ica reklamen, haha). På skolan hade vi två lektioner, Multimedia och Foto. På multimedian så jobbade vi vidare på våran musikvideo. Så sjukt roligt, haha. På fotolektionen fick vi knäppa lite bilder och lite annat smått. Inget speciellt alls. Men det var ju bara första lektionen så vi kunde ju inte göra hur svåra saker som hellst, haha.

Sedan efter skolan satte jag mig framför tv:n och kollade på Top model. Alltid lika skojjigt. Sedan gjorde jag inte så mycket, utan satt vid datorn och kollade lite mer på tv:n tills klockan var sex ungerfär. Då åkte jag till stallet för att rida. Jag red världens sötaste Atlas. Det var hoppning. Det gick ganska bra. I början var han sjukt jobbig, slängde med huvudet hela tiden och håll på. Sedan var han seg också. När jag då skulle få lite fart i han och andvände spöt så började han sparka bakut lite, haha. Bitch-atlas. Sedan när hoppade så var endel hopp jättefina, medans andra var lite mindre bra, haha. Men då var det helt mitt fel, då jag drev för lite. Så jag får skylla mig själv om jag tex ramlar av, som jag gjorde idag. Haha. Men jag var glad ändå. Tur för Atlas att han är så söt. Tina sa också att hon trodde han skulle bli hur bra som hellst, och det känns ju bra att höra. Bara jag inte förstör han :| .... Äsh. Nu får jag försöka vara positiv. Det kommer nog bara gå bättre och bättre. Jag hoppas på det iallafall ;)

Goodnight

Jag tänkte bara skriva godnatt. Och passa på att lägga in en ganska så gammal bild på min lillasyster. Är hon inte fin så säg.



Rain

Jag kan ju berätta att det har regnat hela dagen här. Inte kul. Men lite roligare hade det varit om jag hade fått se ut som A.olsen gör på denna bild.


Im ever after you

Hej snyggingar.
Jag sitter just nu och lyssnar på the killers (och sjunger med rätt så falskt) och tar emot bilder från Emma på msn. Det tar år och dar. Suck. Innan det kollade jag på sex and the city-filmen (för tredje gången) och åt ben and jerrys. Det låter ganska så bra va? Haha.

Jag ska snart bestämma vad jag ska ha för kläder imorgon (så jag slipper stressa sönder) och sedan läsa lite ur en väldigt bra engelsk bok jag fått låna av Johanna. Ni får ha det kanon resten av denna tisdagskväll. Puss på er.

Spice girls

Det är så att vi ska göra en musikvideo på multimedian i skolan, och jag och my homies ska sjunga och dansa till låten Wannabe av .. Spice girls. Haha. Det ska bli så himla roligt. Jag ska vara Emma (den blonda) om någon undrar också. Jaa, det var bara det jag skulle säga. Jag bloggare mer ikväll! Puss på er.


Jag vill ha detta SÅ mycket just nu.


Atlas

Hello darlings. Hur är läget med er? Med mig är det bara bra. Eller nästan jättebra när jag tänker efter. Jag har nyss kommit hem från stallet, där jag red världens sötaste Atlas. Vi red över bommar och sådant. Han var verkligen jättefin i galloppen, en stor förändring sedan förra onsdagen i alla fall. Så jag är mucho nöjd. Atlas, eller Affe som han också kallas, är en himla söting. 

Jag bjuder också på en liten bild från då jag red. Dock inte världens finaste, men skit samma.


Happy birthday

Jag vill passa på att säga grattis till min älskade classmate Lina :) Grattis och hoppas du får en underbar dag. PUSS

RSS 2.0